Reviews

Aantal reviews:
2610
Gemiddeld:
8.7

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Dirk uit Dordrecht

09-06-2024

Beschrijving:

Geeft meer inzicht in wat je moet weten

Ervaring in 1 zin:

Verstandig om deze cursus te volgen

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Sander uit Oud Beijerland

07-06-2024

Beschrijving:

Goed georganiseerd , ontspannen en de juiste sfeer binnen het bedrijf en onderlinge collega’s . Ik zou zeggen , ga het zelf ook eens ontdekken als je een rijbewijs nodig hebt .

Ervaring in 1 zin:

Alles super geregeld .

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Ronnie uit Schelluinen

05-06-2024

Beschrijving:

Goed

Ervaring in 1 zin:

Goede lessen en goed personeel

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
6
Deskundigheid:
6
Prijs:
6

Ginny uit De Lier

05-06-2024

Beschrijving:

Na de dagcursus Vaarbewijs 1 te hebben gevolgd bij Ronald, ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor het theorie examen. Duidelijke uitleg, goede presentatie en vooral niet te stijf waardoor je ook op blijft letten! Zeker de moeite waard vlak voor het examen.

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Shane uit Nieuw-Beijerland

05-06-2024

Beschrijving:

En geslaagd!

Ervaring in 1 zin:

Top cursus

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Maulio uit Hendrik Ido Ambacht

05-06-2024

Beschrijving:

Het was een goed dienst

Ervaring in 1 zin:

Helemaal goed

Aanbeveling: Nee
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Maarten uit Papendrecht

03-06-2024

Beschrijving:

We hebben heel doelgericht gelest en de lessen en het examen waren goed en flexibel ingepland. Tijdens de lessen serieus en doelgericht te werk, met af en toe tijd voor een geintje!

Ervaring in 1 zin:

Iedere les weer wat geleerd en heel snel mijn motorrijbewijs gehaald!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Enzo Korevaar uit Moerdijk

03-06-2024

Beschrijving:

Ik heb zowel mijn C als CE bij Ronald gehaald en ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit van lesgeven. Personeel is heel vriendelijk en offert zelfs een vrij dag op om de dag voor mijn examen nog even een paar dingen met mij te oefenen.

Ervaring in 1 zin:

Ik ben top geholpen en zeer tevreden

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:

Raymond uit Maasdam

01-06-2024

Beschrijving:

Hele goede ervaring met Ronald verkeers opleidingen . Alles heel netjes uitgelegd . Goed contact via de telefoon en email wordt snel beantwoord. Rijlessen werden zeer goed uitgelegd door instructeur Dad . Wat resulteerde in 1 keer geslaagd voor zowel mijn theorie als praktijk voor de volledige taxipas

Ervaring in 1 zin:

Goede Rijschool!!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Rogier uit Dordrecht

01-06-2024

Beschrijving:

Ik heb samen met mijn broer een duo les BE gedaan en ben in 1x geslaagd. De instructie was goed en degelijk en ik was goed voorbereid voor het examen. Wat ik als persoon nodig heb is iemand die mij de ruimte geeft om zelf mijn ding te doen maar wel iemand die durft te zeggen als iets niet goed is. Naar die tamelijk lastige vraag is geluisterd en gehoor aan gegeven. De duoles zou ik zeker aanbevelen, het is gezellig en je kan van elkaars fouten leren. Ik kwam bij deze rijschool via een bekende, waardoor mijn broer en ik een proefles geboekt hebben. Door de goede sfeer hebben we meteen doorgepakt en hebben we de dagcursus met examen geboekt.

Ervaring in 1 zin:

BE rijbewijs in 1x gehaald

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Nicolai uit Den Haag

01-06-2024

Beschrijving:

Heel goed

Ervaring in 1 zin:

Top

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Erwin uit Nieuw lekkerland

29-05-2024

Beschrijving:

.

Ervaring in 1 zin:

1

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10